10/02/2016

Advies

Veel bedrijven en organisaties overwegen te starten met online trainingen, cursussen en coaching. Voor daarover beslissingen te nemen, is het de moeite waard extern advies te vragen. Het gaat immers niet alleen om een stevige investering, maar ook een besluit dat lange tijd de organisatie zal beïnvloeden.

Na ruim tien jaar in de wereld van online educatie en kennisportals te hebben rondgelopen, kennen wij de ontwikkelingen. We weten wat er te koop is, voor welke doelgroepen en tegen welke kosten. Wij weten ook hoe lastig het is om de eerste stappen te zetten en daadwerkelijk online trainingen in te richten.  Daarom helpen wij organisaties graag concreet op weg. Niet met grote vergezichten of theoretische concepten, maar met hands-on begeleiding van trainers en auteurs bij het ontwikkelen van trainingen en e-coaching.

En er zijn genoeg vragen, die u heeft voor u begint. Hoeveel trainingen wilt u aanbieden, hoeveel gebruikers denkt u te krijgen (per training, per dag, tegelijk). Zijn de trainingen gratis; wie mag er trainingen volgen? En wie maakt de trainingen eigenlijk, en hoe?
Maar ook zal u helder willen hebben, waaruit uw trainingen bestaan. Wilt u alleen teksten en PDF-bestanden, of ook veel illustraties, video’s, games? En als u materiaal in uw trainingen zet, mogen gebruikers dat dan downloaden, of juist niet?

Onze expertise kan u hierbij helpen:

  • Kennis van een groot aantal Learning Management Systems
  • Ervaring bij het opstellen van Programma van Eisen
  • Definiëren en analyseren van te gebruiken materialen
  • Inzicht in formuleren technische randvoorwaarden

En zo zijn er meer aspecten, die u veel tijd en kosten kunnen besparen.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen en ideeën. Dat geeft energie in plaats van kosten.

Meer weten? mail naar Machiel de Rooij